80 anys d’estil atemporal (1933-2013)

Si estàs a punt d’anar-te’n de vacances i no saps quina roba posar a la teva maleta… No ho dubtis ni un segon, no pot faltar un parell de polos de Lacoste.

Aquest any, Lacoste celebra 80 anys confeccionant el polo més conegut de la marca i el que més triomfa: el bàsic Caiman. És el més representatiu de la signatura i el que no pot faltar en el teu armari.

Gran varietat de colors

Lacoste ens ofereix una gran varietat de colors que van des dels més originals i poderosos com el vermell, coral i blauer, fins als més icònics i minimalistes com el blanc, negre i beig, sense oblidar-nos de la gamma de tons més acolorits com el groc, taronja, verda i rosa, icònics de la marca totes les temporades.

Una Textura Eterna

El seu gènere fresc i de qualitat amb una composició 100% cotó, aporta un aire casual al teu look estiuenc. Ideal per combinar amb unes bermudas si la teva look és més esportiu i informal; o pantalons llargs si el teu estil és més clàssic i elegant.

No t’ho perdis i celebra el 80 aniversari del polo Caiman amb nosaltres!

 

Veure Polos Lacoste a la nostra botiga online

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Display sidebar