aldomartins 3

 

Aldomartins és una marca de gènere de punt innovadora dirigida exclusivament al públic femení. Es caracteritza per la seva creativitat en els dissenys, alta calitat en els teixits i  un estil que s’ adapta a les noves tendències.

Jersey Ceres de Aldo Martins

DISSENY

És una marca de moda capaç d’ innovar i dessarrollar cada temporada dissenys genuïns i coloristes, amb aplicacions i materials de fantasia que permeten oferir un producte exclusiu:

prendes de vestir elaborades amb originals estampacions i materials rics en textures i detalls que fan única cada peça.

COL.LECCIÓ

Ofereix una amplia col.lecció de jerseis, vestits, jaquetes i samarretes; tots ells confeccionats amb materials nobles de gran qüalitat com la llana, la llana merino, el mohair, el cachemir, la seda, el fil, la viscosa i la pell.

Jersey London de Aldo Martins

 

 

PÚBLIC OBJECTIU

Amb el seu estil urbà i actual, vesteix a una dona de mitjana edat amb esperit jove i elegant, preocupada per la seva imatge i que no vol passar desapercebuda. La marca ofereix una gran diversitat de talles: de la 38 a la 50.

ALL DAY CHIC

Vestir Aldomartins es anar ‘All Day Chic’. La marca ofereix una extensa col.lecció que engloba varios estils que s’ adapten a les activitats diürnes i a l’ oci nocturn. La marca s’ ajusta les 24 hores a les necessitats del seu públic.

“Aldomartins és l’ artesà del punt”

Públic Moda – Forn, 17 08140 -Caldes de Montbui +34 938 653 103

Shop Online

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Display sidebar